Nieuws

Kampfoto's Wingene 2016

Ook de kampfoto's van de Jongens zijn online terug te vinden. Via deze link: https://cloud.sinners.be/index.php/s/UUzHZ2jRyGr7mtb

Het wachtwoord is: chiro

Meer lezen »

Geplaatst op 11/10/2016

OOB

OOB staat voor Ontbijt Op Bed.

25 september van 8u30 tot 12u

Dit jaar staat het OOB in teken van het chiro-jaarthema "CHIROCYLCE"! Drie woorden: precycle, recycle en upcycle. Of in één woord: minder verspillen! Minder verspilling van eten, van materiaal, van water, van energie en van grondstoffen.  Hoe? Door afval te vermijden, spullen te hergebruiken, of van iets ouds iets nieuws te maken. Door te kringlopen dus.

 

Er zal op ons ontbijt op bed een kraampje aanwezig zijn waar je tegen een prikje tweedehands kleren kan komen kopen, dit gaat van chirotruien, tot broeken tot sokken, ... 

 

Het ideale moment om de nieuwe leiding van u spruit in actie te zien, een babbeltje te maken en genieten aan democratische prijzen! De perfecte kennismaking met onze Chiro en het nieuwe chirojaar. Vanaf 8u30 is iedereen welkom in de grote zaal van Spelewei, en bij goed weer aan een tafeltje in de zon. Ontbijt op bed is traditiegetrouw een samenwerking met onze lieftallige collega's van de meisjeschiro.

Het is nadien uiteraard gewoon Chiro om 14u.

Meer Info:

https://www.facebook.com/events/1226676777394801/

 

Meer lezen »

Geplaatst op 25/09/2016

Attest belastingen kamp 2016

Heb je een kind jonger dan 12 jaar dat vorig jaar mee op kamp was? En wens je een fiscaal attest om het kamp van 2015 in te brengen als kinderopvang in je aangifte van de personenbelasting? Zopas kregen we van gemeentebestuur Merksplas het juiste document om dit voor jou in orde te brengen.

Hoe doe je dit?

Meer lezen »

Geplaatst op 31/08/2016