Wat?

Chiro is ravotten, spelen, buiten zijn... Chiro is er elke week voor een doldwaze activiteit, van plezierige pleinspelen tot grootse groepsspelen, wilde wandelzoektochten en overplezante opdrachten, in goede banen geleid door een enthousiaste leidersbende.
Op de Chiro mag er natuurlijk ietsje meer dan thuis, en veel meer dan op school! Vuil worden is geen schande maar een plezier, zolang iedereen zich maar kan uitleven samen met zijn vriendjes.

Voor wie?

Chiro is er voor iedereen van het 1ste leerjaar tot het 6de middelbaar. Er zijn 6 afdelingen:
Sloebers (1-2e leerjaar)
Speelclub (3-4e leerjaar)
Rakkers (5-6e leerjaar)
Toppers (1-2e middelbaar)
Kerels (3-4e middelbaar)
Aspi's (5-6e middelbaar)

Wanneer?

Iedere zondag (met uitzondering van enkele feestdagen en tijdens de grote vakantie) wordt er Chiro gegeven. Elke zondag begint om 14u00 stipt. Voor iedere groep eindigt de Chirozondag om 17u00.

In het lidgeld is een wekelijks drankje inbegrepen.

Iedere zondag dragen we ons uniform om trots te laten zien dat we van de Chiro zijn! Meer informatie daarover vind je in onze rubriek Uniform.

Waar?

Onze lokalen worden ter beschikking gesteld door de gemeente Merksplas, en bevinden zich op Spelewei:

Door wie?

Onze leidingsploeg bestaat uit een bende enthousiastelingen, ondersteund door een volwassen begeleider. We spenderen talloze uren om onze leden een aangename zondag en een aangenaam kamp te bezorgen. Wie dit jaar leiding is vind je op onze pagina Onze leidingsploeg.

Lid worden?

Dat kan het hele jaar door! Je kan op onze Chiro 4 keer gratis komen proberen, dat kost je helemaal niets én je bent al verzekerd. Daarna kan je nog steeds beslissen om lid te worden of niet.

Een jaar lidmaatschap kost €35 per lid, waarin verzekering en een drankje op zondag is inbegrepen. Iedereen die tijdens de laatste maanden nog wil aansluiten betaalt minder, afhankelijk van de periode die je kind nog kan komen naar de Chiro. Het lidgeld kan betaald worden op volgend rekeningnummer:

Rekeningnummer BE32 9795 8714 0702
Bedrag € 35
Vermelding lidgeld naam voornaam groep

Je kan ook een deel van het kamp/lidgeld terug krijgen via het ziekenfonds. Via onderstaande link vind je hierover meer informatie.

Ook dient er een ledenfiche ingevuld worden om alle correcte gegevens van onze leden in ons bezit hebben. Deze vind je hier: Ledenfiche

Vrijwilligerswet

De vrijwilligerswet