Verhuur

Verhuurperiode

Wij verhuren onze tent gedurende het hele jaar uitgezonderd onder de kampperiode. (heel juli tot de eerste week van augustus).

Beschrijving tent

De afmetingen van de standaard-tent (ideaal voor feestjes) die wij verhuren bedraagt 5 bij 10 m. Kan ook verlengt worden met telkens stukken van 5meter. Het is een frametent (= zonder masten) met een legergroene kleur. Naast deze tent hebben we ook tenten met  2- en 4-masten, deze zijn ideaal om in te slapen.

Mits een kleine bedrage kunnen wij banken en tafels bijleveren voor een veertig-tal personen.

Gelieve ook te vermelden voor welk doel de tent wordt gebruikt. (slaaptent, eettent, ...) Zo kunnen wij een geschikte tent komen plaatsen.

Vergoeding

  • Tent: 100 EUR + 1 bak vloeiend goudvocht (Dit is het bedrag voor een weekend, voor een langere periode wordt er een prijs afgesproken). Per verlengstuk van 5 meter wordt 10 EUR extra aangerekend.
  • Enkel Banken en Tafels: 40 EUR
  • Banken + Verlichting: 25 EUR
  • Vervoer: Gratis voor Spetsers, Buiten Merksplas 0,25 EUR/ km
  • Waarborg: Er dient een waarborg van 50,00 EUR per gehuurde tent betaald te worden bij de verantwoordelijke van de tentenverhuur. Slechts wanneer deze waarborg betaald is, is de tent definitief vastgelegd. Een mondelinge overeenkomst is dus niet genoeg.
  • Wanneer betalen? Bij plaatsing dient de tent contant betaald te worden. Bij afbraak krijgt u de waarborg terug als de tent in dezelfde staat wordt afgeleverd.

Contact

Wij contacteren u een week voor de tent geplaatst moet worden om concreet af te spreken wanneer het voor U past om de tent op te stellen en af te breken. 

Jef Sysmans

email: jef.sysmans@hotmail.com

GSM: 0497308189

 

Daan Apers

GSM: +32 497 94 33 77

 

 Met dank aan W.G. voor het figureren. :)